maanantai 21. marraskuuta 2011

Taas lisää kuvia pukukuvauksista!

Olen aivan pyörällä päästäni... Sain Johanna Hietasen lokakuussa ottamat loput kuvat eilen illalla ja ne ovat toinen toistaan upeampia! Tuntuu, että olisi suuri vääryys jättää osa kuvakansioihin piiloon ja julkaisematta. Kuvia on kuitenkin satoja, joten joudun karsimaan ihan-ihan-ihan liikaa!

Suosittelen kyllä jokaiselle hääkuvaajaa miettivälle ottamaan ensimmäiseksi yhteyttä Johannaan. Hän kuvaa yhdessä miehensä Jounin kanssa, joten kuvia saa monesta suunnasta. Tämän asian tärkeyden kiteytti hyvin Villi Varpunen blogissaan pari viikkoa sitten. Kannattaa muuten ottaa huomioon, että joku malttamaton on ottanut kuvat nettigalleriasta kuvakaappauksella, joten niiden laatu ei ole nyt paras mahdollinen. Vaihdan kuvat tarkempiin vielä tällä viikolla. :)

Kuvia katsellessa ymmärsin vasta paremmin kuinka monta erilaista kampausta Nina Röntynen (Ninka.fi) ehti kuvauspäivänä loihtia. Erilaisia tyylejä ja ihania hiuskoruja, joista kukin voi ottaa ideoita omaan häälookiinsa. Hiuskoristeet ja muut korut ovat myynnissä Ninkan verkkokaupassa.

Ja Mira Salo. Katsokaa nyt kuinka upea voi olla!


Tässä kaksi jo aiemmin nähtyä pukua, mutta tyllihelmaisen kanssa kuvattiin myös samasta kankaasta tehtyä satiiniboleroa.


Myös silkkinen kapea puku sai seurakseen boleron.  


Ompelin yksinkertaiseen pukuun pääntielle pitsikoristeen yksityiskohdaksi.


Tämä puku oli liikkeessä kuvauspäivänä nuken päällä ja kuvausryhmä vaati ottamaan myös sen mukaan. Pukuhan oli kuvattu jo aiemmin Teijan päällä, mutta kyllä Johanna sai vaikeasti kuvattavat paljetit hohtamaan vähän eri tavalla kuin minä. ;)


Huomatkaa myös ihana kampaus!


Tämä kapea puku oli tyllihelmaisen lisäksi minun päälläni.
Tämä on yksi monesta suosikkikuvistani!Tässä vielä toinen tapa käyttää turkiskauluksellista takkia jättämällä vetoketju auki.


Lisää kuvia on aivan varmasti tulossa, vaikka kaikki puvut ovat jo jossain kuvassa vilahtaneet. :)
Nämäkin kuvat vaihdan siis myöhemmin korkealaatuisempiin. Nyt oli vain pakko saada ne näytille!


Kuvauksissa mukana:

Malli: Mira Salo
Kuvaaja: Johanna Hietanen / Johanna Hietanen Photography
Kampaaja-meikkaaja: Nina Röntynen / Ninka.fi, myös korut ja hiuskoristeet. Blogi täällä.
Puvut: Saara Toivanen / Pukuni
Valkoinen kimppu: Kukkakauppa Vivahde
Modernimpi kuvauspaikka ja punainen kimppu: Radisson Blu Marina Palace