torstai 30. tammikuuta 2014

Häämessujen pukukilpailun tulokset on julkistettu!

Tänä vuonna kävi niin ohrasesti, että Pukuni ei sijoittunut Turun häämessujen Kaunein puku -kilpailussa kolmen parhaan joukkoon. Kovin tasaisesti jakautuivat annetut äänet Sydänkävyn, Pukukoodin ja Zazabellan kesken. Onnea heille! :)


 


Tässä kolmen kärki:

1.Sydänkäpy

2. Pukukoodi

 3. Zazabella


Ja muut kilpailuun osallistuneet puvut:Ja vielä kerran Pukunin beige tyllipuku. :)


Mitä mieltä olitte puvuista?

13 kommenttia:

 1. Mielestäni kolmen kärki oli kaikki hienoja pukuja, ja sinun pukusi myös yhtä upea. Muista en niin kauheasti välittänyt.

  VastaaPoista
 2. Noista kaikista pavuista sun puku oli ehdottomasti upein!

  VastaaPoista
 3. Upeita pukuja, pidin voittajakolmikon nro 2. Mutta aivan käsittämättömän upea tuo pukunin puku. Erilaisuudellaan hurmaa, sopisi monen tyyliselle morsiamelle ja värin puolesta myös monen ihonsävylle, tuo alaosa on upean näköinen kun se ei ole liian jäykkä:) Voisin kuvitella jonkun magean sotkukiharakampauksen tuon kanssa.

  VastaaPoista
 4. Mä oon ainakin totaalisesti ihastunut tuohon sun tylliluomukseen, täydellinen <3 :)

  VastaaPoista
 5. Kaikki ovat kauniita pukuja, mutta kyllä sun puku on mielestäni kaunein. :D Se vaan jotenkin kolahtaa, sillä viime aikoina olen alkanut tykkäämään tuollaisista keveistä alaosista. :)

  VastaaPoista
 6. Tuloksista viis, näkisin mielelläni tekemäsi puvun itseni päällä hääpäivänä. Se on upea!

  VastaaPoista
 7. Kyllä lämmittää taas mieltä nämä kommentit!! Olette te ihania. <3
  Kiitos.

  VastaaPoista
 8. Uh, kyllä tässä olisi ollut äänestyslapun kanssa vaikea paikka - kaikki näyttävät todella hienoilta. Hetken aikaa katsoin aamusilmillä, että tuo ykkössijalle päässyt olisi ollut Avenue Diagonalin Orion, joka omastakin rekistä löytyy, mutta sitten aloin havaitsemaan pieniä eroja.

  Älä turhaan harmittele, pukusi on todella kaunis, ihanan ilmava ja välillä messukävijöiden maut ja oma ajatus eivät aina ihan kohtaa. Ensi vuonna on sitten uudet tuulet. :) Oletko kysynyt Interdialogilta, miten sijoituit? Pukuja on kuitenkin hurjasti, ja eikä sitä tiedä, vaikka olisit ollut siellä nelossijalla?

  VastaaPoista
 9. Kiitos Aurora! Olen kyllä tyytyväinen pukuvalintaani ja ainahan tulos on monen asian summa. :)

  En ole kysynyt Interdialogilta loppuja tuloksia. Katsotaan uskallanko. ;D

  VastaaPoista
 10. Voittaja puku oli kyllä eniten minunkin mieleeni! Kaikki ovat tosi kauniita, mutta oma kolmen kärki olisi sisältänyt voittajapuvut 1 ja 2 sekä sinun pukusi, se on upea! :)

  VastaaPoista
 11. Mäkin tykkään tosta sun puvusta, ihana helma! :)

  VastaaPoista
 12. Kiitokset Tinkaliina ja Sussu! :)

  VastaaPoista
 13. Minusta 1. ja 2. sijoittuneet puvut ovat hyvin samantyylisiä keskenään. En osaa päättää, kummasta pidän enemmän, molemmissa on kivoja elementtejä. Ne ovat kuitenkin tosi tavallisia omaan silmääni.

  Pukunin puvusta ihanan tekee se, ettei se näytä aivan perinteiseltä, vaan olet Saara saanut siihen persoonallisen ilmeen ja todella silmiä hivelevän, kevyen kauniin kokonaisuuen, johon on helppo ihastua <3

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3