maanantai 10. helmikuuta 2014

Häät-lehti kesä-syksy 2014

Ihana maanantai ja viikon aloitus; aamulla töihin tullessani eteisen lattialla odotti uusin Häät-lehti.


Jännityksellä selailin lehteä, enkä yhtään muistanut pitikö siellä olla Pukunin pukuja. No olihan siellä!

HeyLookin merellisistä kuvauksista kuulin joskus kesällä, kun Fiancéesta soiteltiin saako pukuani lainata kuvauksiin. Ihana neljän aukeaman meriteema on toteutettu todella tyylikkäästi ja puku näkyy useammassakin kuvassa. Vyötärölle kietaistu sininen silkkinauhakin sopii tyyliin kauniisti. Harmillisesti jutusta ei kuitenkaan käy ilmi, että puku on tekemäni.

Lauran ja Larin uskomattoman upeat häät pääsivät oikeutetusti myös lehden sivuille. Näitä häitä on moni asiakas ihastellut suunnittelutapaamisella ja Lauran puku on vilahtanut todella monen morsiamen puheissa. Jos ihastuit, käy katsomassa lisää kuvia aiemmasta hääkuvapostauksesta. Linkin kautta löytyy myös paljon lisää kuvia kuvaajan omilta sivuilta.

2 kommenttia:

  1. No ompas kurjaa (ja kummallista!) ettei puvun tekijää ole lehdessä mainittu! Kannatta kyllä ehdottomasti laittaa tästä viestiä lehteen menemään, vaikka eihän se varsinaisesti mitään enää muuta...

    VastaaPoista
  2. Lauran puvun yhteydessä Pukuni on mainittu, vaikka itse en ollut missään kohtaa jutun teossa mukana. :)

    Luulen, että toisessa puvussa on ollut vain vähän liian monta välikättä ja tieto on jäänyt pois. Kuvatekstissä lukee, että puku on Fianceesta ja kiinnostuneet saavat tarkemmat tiedot ihan varmasti sitä kautta. :)

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi! <3