keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Tämän vuoden aikatauluista.

Nyt on puhelin soinut ja sähköposti nakuttanut alkuviikon niin tiiviisti, että ajattelin ilmoitella yleisesti, että tämä vuosi on valitettavasti jo täynnä aina syyskuun loppuun asti. Lokakuusta eteenpäin ja siis myös vuodelle 2015 mahtuu vielä hyvin! :)


Koska pukuja on niin paljon, en pääse aloittamaan niiden tekemistä kovin paljon ennen häitä. Vähän kärsivällisyyttä siis tarvitaan puvun jo tilanneilta. Teen silti parhaani, että sovittelemaan päästäisiin mahdollisimman pian. Kesällä on joinakin viikonloppuina jopa 5-6 häät, joten voitte kuvitella, että kiirettä riittää... :)

Jos jotain ihmeitä tapahtuu, niin myöhemmin kevään ja kesän aikana saattaa tulla pari vapaata tilauspukupaikkaa, mutta tällä hetkellä se ei siis ole mahdollista. Valmispukujen korjauksia en ole tehnyt enää vähään aikaan ollenkaan ja asusteitakin vain pukuasiakkaille.Kiitos kaikille teille ihanille! 
On niin hirmuisen vaikea sanoa ei, mutta nyt on jo ihan pakko, 
jotta voin keskittyä olemassa oleviin tilauksiin kunnolla.


Tässä eilisiä aurinkoisia tunnelmia sairaslomalta Kaarinasta. Toivutaan nuorimmaisen kanssa vielä tämä päivä ja huomenna toivottavasti palataan normaaliarkeen. Narsissit puskevat takapihalla jo muutaman sentin vartta. Kevättä odotellen siis jo näin helmikuussa!