perjantai 19. syyskuuta 2014

Kuvaukset lähestyy! Kurkistus uuteen pukuun.

Nyt on kuulkaa jännät paikat!


Kaipailin aiemmin morsianta ja sulhasta pukukuvauksiin ja löysin vaatimukset ylittävän upean parin. Molemmat ovat käyneet sovittamassa pukujaan ja hyvältä näyttää.

Lähes koko tämä viikko ja jo sitä edellisetkin ovat menneet kuvausten järjestämiseen, yhteistyökumppanien etsimiseen, kuvauspaikkojen valintaan, sopimusten laadintaan, palavereihin ja muuhun vastaavaan. Yhteistyökumppanikattaukseen olen erittäin tyytyväinen; kaikki ensimmäisenä kysytyt lähtivät innoissaan mukaan. Tai melkein, vasta kolmas miesten pukuja tarjoava yritys ymmärsi tarttua tilaisuuteen. :)

Koossa on nyt yhdeksän hengen huippujoukko. Kerron heistä enemmän myöhemmin. Tästä tulee jotain hienoa!

Olen aivan innoissani ja enää jännittää sää. Tarkoitus olisi ehdottomasti kuvata ulkona, mutta sää näyttää kovin sateiselta. Tein morsianten perusvirheen ja aloin jo kymmenen päivää ennen H-hetkeä katsoa ennusteita monta kertaa päivässä. Muutaman päivän kaikki näytti oikein hyvältä, sitten luvattiin runsasta sadetta, saman päivän iltana ennuste vaihtui taas kauniiksi puolipilviseksi. Nyt kaikki peukut pystyyn, että ulkokuvaukset onnistuvat, emmekä joudu turvautumaan vaihtoehtoon C. Tihkusateelle on olemassa tietysti plan B.


Näihin kuvauksiin olen tehnyt vain yhden puvun. Voisin kertoa sen vaiheista myöhemmin lisää. Nyt tyydytään yhteen pieneen kurkistuskuvaan, josta ei paljon saa irti. :)