sunnuntai 21. syyskuuta 2014

TV-mainoksen mieletön kuvauspäivä ja virallisia kuvia jo nyt!

Uskomaton fiilis!


Pitkään suunniteltu ja järjestelty kuvauspäivä on ohi ja kaikki meni ihan yli odotusteni. Jopa se sää, jota etukäteen stressasin eniten! :) Pääsimme toteuttamaan kuvaukset ykköskuvauspaikassa ja koko upea kuvausryhmä oli aivan innoissaan.

Aloitimme yhdentoista jälkeen Ninkan Nina Röntysen kanssa laittamaan hotelli Radisson Blu Marinassa paikkoja kuntoon. Toin tekemäni morsiuspuvun ja pukuvuokraamo Sanelmasta noutamani tyylikkään puvun ja kengät sulhaselle. Nina oli tuonut vakuuttavan valikoiman toinen toistaan ihanampia uniikkikoruja, joista löytyi juuri oikea ruusukultainen yhdistelmä nopeasti. Seuraavaksi saapuivat mallimme, Mirka ja Topias. Nina alkoi tehdä Mirkan kampausta ja kävimme vähän läpi päivän suunnitelmia. Myös VideoTimon Timo Stjernberg saapui paikalle kameroineen ja pian myös Fiancéen Tiina Österholm Kukka Fiorin sitoman huikean kimpun ja vieheen kanssa. Tiina toi myös liikkeestään upeat Menburin kengät morsiantamme varten.


Making of -kuvat ovat itse ottamiani.


 Meille oli varattu hotellista kaksi huonetta; ensimmäisessä Nina meikkasi ja kampasi Mirkan upeaksi morsiameksi ja toisessa kuvasimme ns. valmistautumiskuvia. Olin aiemmin tutkinut Turun hotellien sviittivalikoiman ja tulin siihen tulokseen, että Marinan sviitti oli ehdottomasti upein. Voi, sinne olisi voinut jäädä vielä näköalalliseen ammeeseen kylpemään tai oikaista kutsuvaan sänkyyn. :) Tuhannet kiitokset hotellille vieraanvaraisuudesta!

JS Disainin Jere Satamo tuli toiselta kuvauskeikalta paikalle juuri sopivasti, kun kaikki oli valmista kuvaukseen. Kuvasimme siis sekä liikkuvaa kuvaa, että stillkuvia. Kaikki näytti niin upealta ja sujui niin hienosti, että vain hihkuin kurkkimassa kameran takana. Olin tehnyt etukäteen tarkan kuvakäsikirjoituksen, jonka pohjalta oli helppo näyttää sekä malleille, että kuvaajille, mitä missäkin kohtaa haetaan.

Valmistautumiskuvausten jälkeen lähdimme kohti Ruissaloa, Saaronniemeen. Sää oli täydellisen puolipilvinen, joten valo levittäytyi pehmeästi kuvauspaikkana toimineelle laiturille. Kerran odotimme muutaman minuutin, että aurinko menisi takaisin pilveen, kun valo kävi liian kirkkaaksi. Purjeveneet lipuivat merellä ja puvun pitsihelma liikkui kevyessä tuulessa.

Tässä vaiheessa olimme ehtineet tutustua toisiimme jo siinä määrin, että tunnelma oli tosi rento ja vapautunut. Kuvausparimme on siis oikea pari, eikä siitä ollut epäilystäkään. Unelmamallimme hoitivat homman niin hienosti kuin vain ikinä olisin voinut toivoa! Kuvista näette varmasti kuinka huikealta pari näytti.


Ja mitä me siis oikeastaan kuvasimme?

Kysessä on TV-mainos, jota näytetään MTV3 ja Ava-kanavilla loka-marraskuussa. Pukuni ja Fiancée halusivat siis toteuttaa yhteismainoksen ja pyysimme vielä pukuvuokraamo Sanelmaa lähtemään mukaan. Ihan mahtavaa, eikö?

Mainoksen ensiesitys on sunnuntaina 19.10 Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman mainostauolla! Mainos näkyy vain Turun seudulla, mutta Avan mainos on valtakunnallinen. Jos seuraatte Kaikkien aikojen kosinta -ohjelmaa tarkasti, näette mainoksen varmasti useamman kerran. :)

Teemme myös pidemmän version nettiin, jossa videon teema -First Look- näkyy paremmin. Ja eihän niitä mainoksen ulkopuolelle jääviä upeita hetkiä ja kuvia voisi millään jättää näyttämättä!


Kuvausten päättymisestä on noin neljä tuntia ja meillä on jo 15 upeaa kuvaa julkaistavaksi! Sanoinko jo upeaa? En ehkä vielä tarpeeksi montaa kertaa. :)


Kuvat © JS Disain / Jere Satamo
 (Nämä on pakko klikata suuremmaksi)


Morsiamen puku - Pukuni
Sulhasen puku ja kengät - Pukuvuokraamo Sanelma
Morsiamen kengät - Fiancée
Kampaus, meikki ja korut - Ninka
Kimppu ja viehe - Kukka Fiori
Mallit - Mirka (Modelpoint) ja Topias
Videokuvaus - VideoTimo
Kuvat - JS Disain