sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Kuvaukset Rovaniemellä!


Viime postauksessa olikin jo ensimmäisiä kuvia kuvausreissultamme Rovaniemeltä ja Pukunin uusi yhdisteltävä minimallisto!


Olimme lähes samalla kuvausporukalla kesän lopulla Örön saarella ja meillä oli niin hauskaa, että päätimme lähteä uudelle reissulle Lappiin.

Arctic TreeHouse Hotel otti meidät lämpimästi vastaan ja oli järjestänyt meille upeat majoitukset, kuvauspaikat ja jopa poroja! Suuri kiitos heille kaikesta avusta. <3

Valitettavasti hekään eivät saaneet järjestymään toivomaamme lumista talven ihmemaata, vaikka sekä edellisellä viikolla, että kuvausten jälkeen maisema oli valkoinen. Huono tuuri lumen suhteen korvattiin kuitenkin toisenlaisella maagisella Lapin tunnelmalla. Majoituimme ensimmäisen yön Arctic Glass House -mökissä ja osa porukasta yöpyi upeassa Metsäkylyssä järven rannalla.

Viimeisenä iltana Käpylehmä-sviitteihimme mennessämme näimme upeiden revontulten leiskuvan yli taivaan vihreän ja lilan sävyissä. Lähdimme kiipeämään ylös näkötornille, ja samaan aikaan alkoi leijailla valtavia lumihiutaleita. Lumisadepilvet peittivät revontulet katsellessamme maisemaa korkealta näkötornista, mutta tämä oli silti täydellinen päätös ihanalle matkalle. Uusi reissu on tietysti jo sovittuna samalla porukalla ja lähdemme jo maaliskuussa taas kuvaamaan!

Rabbit Visuals koosti kuvauksistamme taas huikean videon, joka kannattaa käydä katsomassa! Ja laitahan ehdottomasti äänet päälle, jotta pääset paremmin tunnelmaan. Videolle on kertynyt melkoinen määrä katselukertojakin jo.
Huskyt / Lapland Husky Safaris
Porot / Sieriporo Safaris

Kuvauspaikka / Arctic TreeHouse Hotel