tiistai 23. tammikuuta 2018

Lisää kuvia Lapista!

Edellisessä postauksessa oli jo paljon kuvia Rovaniemen reissulta, mutta laitan nyt lisää suosikkejani etenkin Arctic TreeHouse hotellin tiloista pääasiassa ensimmäiseltä, mutta myös toiselta kuvauspäivältä.


Kuvissa on aina yhtä huikea mallimme Mirka Modelpointista ja kaasona upeat kampaukset taiteillut Lyyra Yazz Hairista. Lyyraa ja meikit tehnyttä Anniinaa en voi kylliksi ylistää, sillä auringon jo laskiessa meillä oli todella tiukka aikataulu vaihtaa meikki ja kampaus uusiin. Aivan mielettömät taidonnäytteet molemmilta, vaikka kädet ehkä vähän tärisivät kiireessä ja muiden hoputtaessa vieressä. Ehdimme juuri ajoissa jäiseen rantaan ja saimme upeat kuvat huurteisesta morsiamesta!

Kukka Fiorin Janni oli tehnyt meille kolme upeaa ja erilaista kimppua, joista kokovihreä oli oma suosikkini. Edellisessä postauksessa näkyi myös Jannin tekemä ihanan herkkä vaaleanpunainen astilbe-kimppu ja kaunis hiuskoriste husky-kuvissa.

Gaggui Kaffelan Jonna taas ei olisi voinut kauniimpia kakkuja tehdä. Etenkin kolmikerroksinen risukakku on upein kakku, mitä olen koskaan nähnyt! Kakkupohjat matkasivat Rovaniemelle matkalaukussa ja Arctic TreeHouse hotellin keittiössä Jonna taikoi kuorrutteet ja Kukka Fiorin kukat kakkujen päälle. Ja tuttuun tapaan kuvausryhmä sai herkutella kakuilla lopuksi. Nam!

Westerback 1897 Collectionin Vuoden Kaunein Sormus 2017 -finalisti Lähde-sormus ja kolmet korvakorut kulkivat Turusta Rovaniemelle ja viimeistelivät morsiamen lookin.

Jeren kuvat ja Nikon video puhuvat taas omasta puolestaan. Molemmat kertovat kuvillaan niin hienosti tarinaa, että sitä voi vain ihastellen katsella. Viime kesänä Jere kuvasi monen asiakkaani häät ja tänä vuonna ainakin pari Pukunin asiakasta on valinnut Nikon kuvaamaan häänsä.
Jos ette vielä käyneet katsomassa videota, niin nyt on kyllä jo aika! Äänet päälle ja video koko näytön kokoiseksi. Minulla ainakin menee kylmät väreet joka kerta kun katson sen!


Tätä koko porukkaa voin suositella ihan täydestä sydämestäni hoitamaan häät huikealla ammattitaidolla ja aivan mahtavalla asenteella! En malta odottaa uusia yhteisiä kuvauksiamme.

Kuvauspaikka / Arctic TreeHouse Hotel